Keresés


A mi felhasználóink

Edig A legjobb felhasználonk Balogh Zsuzsanna aki 50 Női Modellból 1 helyezést Ért el 

Modell tanács 

 

 1. Színpadi mozgás, járástechnika, pózolás (10 óra)

 2. Profi manöken lesz a segítségedre,aki bevezet a kifutó különös világába, megmutatja hogyan tudsz a legszebb lenni és segíti leküzdeni félelmeidet a színpadon. Megtanít szépen járni, pózolni, kifejezni a nőiességedet, megtanít apró trükkökre, melyekkel igazán sikeres lehetsz a divat világában.

 3. előadó: Fábián Erika

 4. Tartásjavítás, alakformálás (2 óra)

 5. Elhozzuk saját alakod megformálóját, vagyis személyi edződet. Egyénileg fog segíteni abban, hogy a legjobb formádat hozhasd. Személyre szabott tanácsokat ad és az étkezésed átalakításában is segít, ha szükséged lesz rá.

 6. előadó: Boros Gergő

 7. Smink, színtanácsadás (2 óra)

 8. A tanfolyamunk legkedveltebb része. Sminkesünk - aki számos hazai sztár mellett dolgozott- elárul minden apró részletet, hogy mikor, hogyan, mit és mennyit használj. Tanácsokkal lát majd el a bőrápolás területén és segít kiemelni arcod legszebb vonásait, eltüntetni a kevésbé csinos részleteket. Nemcsak sminkelni fog, de meg is tanít mindenre, amire szükséged lehet a mindennapokban vagy akár egy fotózáson.

 9. előadó: Patkós Alexandra

 10. Fotózás (2 óra)
  Fotósunk nem adja alább, továbbra is gyönyörű fotókat készít. Nem csoda, hiszen ő lesz az, aki rá mutat arra, mikor és hogyan mosolyogj, mire figyelj a pózolásnál és elmesél mindent, hogy mire számíthatsz, ha egy profi fotóssal dolgozol.
  előadó: Kaszás Bence

 11. Viselkedés , karrierépítés (2 óra)
  Mit illik és mit nem? Mit tegyünk és mit ne tegyünk? Mikor nyújtsunk kezet, mikor tegeződjünk, mi a metakommunikáció? Hogyan rejtsük el félelmeinket?
  Erre és még számos kérdésre fogsz választ kapni. Az órát szituációs játékokkal és példákkal teszi majd színessé tanárnőnk, aki a jókedvet garantálja.

 12. Elméleti alapok (2 óra)
  Mindent megtudhatsz, ami szükséges ahhoz, hogy jó modell legyél. Bevezetünk a modellkedés elméleti alapjaiba, átfogóan beszélgetünk az ügynökségekről, a portfólióról, a kezdés nehézségeiről, a lehetőségeiről.. Bátran felteheted majd kérdéseidet!

Abban az esetben, ha Ön egyes információkat kifejezetten fontosnak tart ki tudja emelni hasonló módon, ahogy az itt látható.

A projekt története

Itt írhatja le projektjének történetét, mi vezérelte Önt abban, hogy megvalósítsa. Érdemes megemlíteni a fontos mérföldköveket, és köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik részt vettek a megvalósításban.